Hadrian / Shutterstock

Albert Heijn: ‘Onze boodschappen zijn niet duur, jij hebt gewoon weinig geld’

De boodschappen in de Albert Heijn zijn duurder geworden, maar het is helemaal niet zo duur als iedereen denkt. Dat stelt Ahold-topman Frans Mulder. “Jij hebt gewoon weinig geld.”

“7 euro voor een blok kaas lijkt veel, maar dat is helemaal niet zo”, vervolgt Mulder. “Wat het probleem is, is dat jij 7 euro veel geld vindt, omdat jij weinig geld hebt. Voor mij zijn de boodschappen bij de Albert Heijn juist goedkoop.”

“Consumenten zijn hartstikke slim”, aldus Mulder. “Als ze een beetje hun best doen, kunnen ze meer geld hebben en dan zullen ze zien dat onze boodschappen helemaal niet duur zijn. Ik zou zeggen: kom gewoon naar Albert Heijn, maar dan met meer geld!”

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2023 – Toch een Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop of in de boekwinkels!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

What een arrogante kwal deze topman.
Mensen werken zich de kolere en zelfs middenstanders hebben het moeilijk.
En niet iedereen heeft de mazzel om op een top plek te zitten.
Geen empathie en compassie. Weerc1 die alleen rationeel denkt.
En makkelijk lult met zijn salaris.

Reageer
gravatar

Penisnijd is de ontdekking van het geslachtsverschil bij het meisje dat zich tekortgedaan voelt en ook een penis wil. Dit kan later leiden tot een minderwaardigheidsgevoel, afgunst en competitie. Soms ontstaat een identificatie met de man. Alleen wat des mans is zou de moeite waard zijn. Penisnijd zou ook bij mannen voorkomen, bij blanken over de potentie van de zwarten.

De ideeën van Freud kregen veel kritiek van de vrouwenbeweging voor wie hij een male chauvinist was. De vrouwenbeweging stelt dat het een probleem is van de ongelijkheid in de maatschappij. Vandaar de voorkeur voor het meer neutrale woord gender. Met de verandering van sociale posities zou de penisnijd kunnen verdwijnen. Bij jongens wordt de vroege interesse in de moeder in verband gebracht met castratieangst, die echter een rationele angst is is in latere fasen in reactie op de ‘maatschappij’.

De genderfilosofie is een feministische vervanging van penisnijd. Geen probleem is dat pensinijd ook gewoon betekent dat vrouwen een penis willen; het hoeft geen competitie te zijn. Het is juist het verlangen naar seks. Zo is de penisnijd naar zwarten toe (die meer anoniem zijn als lul) de kern van het rassenvraagstuk, een voortzetting van het feminisme. Hierin ligt de competitie van de vrouw met de man en de kern van het immigratievraagstuk. De versie van de vrouwenbeweging waar Benjamin Creme een van de voorvechters van was is een Amerikaanse vinding, als profeet van Maitreya.

Terwijl mij altijd dit soort complex wordt toegekend, heb ik juist een hele grote penis, dus daar komt mijn probleem met de negers niet vandaan.
Het is bij mij geen projectie of verlangen maar observatie.

Reageer
gravatar

Wat heeft deze lap leestekst te maken met het onderwerp Albert Heijn: ‘Onze boodschappen zijn niet duur, jij hebt gewoon weinig geld’?

gravatar

Waarom brengt niemand de reclamespreuk van Albert Heijn naar voren in de praktijk: “Albert Heijen let op uw kleintjes, terwijl u rustig boodschappen doet”? Dus breng jouw kinderen naar Appie en koop jouw boodschappen bij Lidl of Aldi. Je bespaart op maandbasis vele tientallen euro.

Reageer
gravatar

Frans Mulder heeft makkelijk praten!
Doordat alles in zijn winkels flink duurder zijn geworden, kan hij een superhoge bonus tegemoet zien. Zodat hij een peperdure boot kan kopen van een jachtenbouwer, waarin hij een stevig aandeel heeft, zodat hij een hoger dividend ontvangt, die hij weer kan besteden aan…

Reageer