Rommel Canlas / Shutterstock / StudioSpeld

Rommel Canlas / Shutterstock / StudioSpeld

Poep op iemand smeren: wanneer ga je te ver?

Afgelopen weekend smeerde de Duitse choreograaf Marco Goecke poep in het gezicht van een recensent. Er ontstond ophef over de manier waarop er iemand met poep werd besmeurd. Wanneer ga je te ver als je poep op iemand smeert?

Type poep
Mensen poep, eigen poep, hondenpoep, vogelpoep, dunne poep, dikke stront, spetterpoep. Het maakt zeker uit welk type poep er wordt gesmeerd. Vogels die min of meer per ongeluk een klodder witte derrie achterlaten, hoeft niet een groot probleem te zijn. Eigen kak vergt veel voorbereiding en kan als ‘te ver gaan’ worden ervaren.

Context
Als het smeren in huiselijke kringen door een bekende plaatsvindt wordt het over het algemeen als minder schokkend ervaren. Het kan tot enige boosheid leiden, maar de kans is klein dat je hiervoor een nacht in de cel belandt. In het openbaar een vreemde
besmeren met een vluchtig handje diarree is voor veel mensen een brug te ver. Houd daar rekening mee.

Hoeveel poep?
Over het algemeen geldt: bij meer poep ga je snel te ver. Microdosing is hier een ideale oplossing. Een vingertje poep op iemands trui smeren, dat kan prima. Een volle emmer in het gezicht en dan staat vaak de politie op de stoep. Smeer met mate!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Poep zeggen is niet grappig Kimber, daardoor vallen er slachtoffers.

Wil je hier een gedegen discussie over aangaan onder het genot van een verse kop Rostam koffie?