LightField Studios / Shutterstock

LightField Studios / Shutterstock

Klootzak die coke gebruikt om een leuker persoon te worden is nu een doorgesnoven teringlijer

Martin was wat je noemt een klootzak. Maar wel een klootzak die aan zichzelf werkt. Zo gebruikt hij nu coke om een leuker mens te worden. Heel veel coke. Hierdoor is hij nu een doorgesnoven teringlijer.

“Soms heb je gewoon even wat nodig om de scherpe randjes eraf te halen”, schreeuwt de doorgesnoven teringlijer recht in het gezicht van zijn vriend Jamal op diens verjaardag. Het was de aanwezige familie van Jamal niet ontgaan dat Martin zich gedraagt als een compleet losgeslagen asympathieke randdebiel. “Ja echt he”, zegt Jamal tegen zijn nichtje van zes die constateerde dat Jamal ‘de hele tijd te hard en te snel over zichzelf praat’ en ‘telkens op tafel gaat staan om te schreeuwen hoe geweldig hij is’.

“Vroeger was hij dus echt een klootzak”, antwoordt Jamal. “Maar nu gebruikt hij altijd en overal coke en is dat gelukkig verleden tijd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *