Pro Shots / Jules van Iperen & Lowlands

Pro Shots / Jules van Iperen & Lowlands

Ouders hebben nog tot 1 maart 2023 de tijd om hun kind belastingvrij een Lowlands-kaartje te schenken

De schenkingsvrijstelling van een Lowlands-kaartje wordt per 1 maart 2023 stopgezet. Ouders hebben nog tot dan de tijd om hun kind belastingvrij een kaartje voor het bekende festival in Biddinghuizen te schenken.

De 19-jarige Mees uit Haarlem was in principe niet van plan te gaan dit jaar, maar begint met de naderende deadline toch te twijfelen. “Mijn ouders pushen mij wel een beetje om het nu te doen. Straks kan het niet meer zeggen ze en dan krijg je echt spijt als je volgend jaar gewoon de volle mep helemaal zelf moet betalen. Ze willen me graag helpen.”

Ook Erik (28) uit Leiden is blij nog gebruik te kunnen maken van de regeling. “Een kaartje was anders echt onbetaalbaar geworden voor mij. Met de steun van mijn ouders kan ik nu toch nog gaan. Super tof.”

Veel ouders zitten morgenochtend om 11:00 uur klaar voor de ticketverkoop om zeker weten gebruik te kunnen maken van de regeling. “F5’en maar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom is er geen kleinkinderen bijslag? Ik betaal me namelijk rot aan verjaardagscadeautjes, logeerpartijen, McDonald’s, oppassen, pretparken en (elektronische) spelletjes voor die rakkers.

Reageer