PRO SHOTS / Jules van Iperen

PRO SHOTS / Jules van Iperen

Dette kocht een traytje bier op Lowlands en financierde zo 3 beginnende bands

De 22-jarige Dette was deze Lowlands sympathiek genoeg om een traytje bier te kopen en zo in één klap drie beginnende bands te financieren. “Ja 21 euro is niet niks maar dat door deze aankoop Bettie Bonkers en de Twisters, Bart de Vries en The Shutterstockies kunnen optreden, geeft wel een heel goed gevoel”, vertelt Dette met een hese stem.

“Super vet om deze kans te krijgen! We moeten de vergoeding helaas wel door zes bandleden delen en de technicus maar omdat de taxi hierheen, de campingkosten, de repetities en outfits in totaal maar een paar honderd euro kosten hoeven we per persoon niet eens zo heel veel bij te leggen”, aldus één van de bandleden van The Shutterstockies.

Bart de Vries geeft aan dat hij door zuinig te leven en goed te sparen hoopt dat hij volgend jaar weer op één van de grootste festivals van Nederland kan staan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *