Shutterstock / bbernard

Bram viel op Lowlands 5 kilo af maar kwam ook 3 gram aan

Frappant: Bram uit Tilburg viel op Lowlands vijf kilo af maar kwam ook ruim drie gram aan. Deze ontdekking deed de brakke Brabander toen hij thuis op de weegschaal ging staan.

“En dat allemaal in slechts vier dagen”, aldus Bram. Het aanbod aan eten op Lowlands was groter dan ooit, een walhalla voor foodies, maar het liet Bram koud. “Heb geen vreettent gezien, alleen maar beuktenten en mijn eigen partytent.” En daar plukt hij nu de vruchten van. Fysiek dan. Mentaal namelijk niet echt. En lichamelijk eigenlijk ook helemaal niet.

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2023 – Toch een Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop of in de boekwinkels!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *