Shutterstock / pathdoc

Shutterstock / pathdoc

Twitteraars die mafketel groot maken straks boos dat hij wordt uitgenodigd bij Op1

Wie op Twitter zit heeft hem de afgelopen dagen ongetwijfeld al eens voorbij zien komen: de rechtse mafketel die domme dingen zegt over non-binaire personen. Veel linkse twitteraars zijn verontwaardigd over de kwalijke onzin die de tamelijk onbekende persoon op het platform spuit. Vooral het vooruitzicht dat de controverse rond zijn tweets hem binnenkort een uitnodiging zullen opleveren bij Op1 wekt veel woede op.

“Waarom gaat een discussieprogramma deze man over een paar weken uitnodigen? Alleen maar omdat zijn tweets door honderden mensen verontwaardigd geretweet worden?”, zegt een de een. “Door mensen zoals deze mafketel uit te nodigen draagt de redactie van Op1 binnenkort bij aan het normaliseren van zijn gedachtegoed. Snapt de redactie dan niet dat controverse het verdienmodel is van dit soort mensen”, zegt de ander.

De rechtse mafketel zal in de bewuste uitzending klagen dat linkse Twitteraars hem het zwijgen opleggen en dat de publieke omroep meningen als de zijne censureert.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

krijg jij nou nooitin jouw eigen in de gate dat jij jou eige steeds meer in jouw eige bubbeltje jouzelf foor schut zet omdat jijjom jouw gejijbak zo keileuk vind om andere mense mee te vervele? Jij moet jijzellef niet zo sereneus vinden