Shutterstock / Vectorkel

Shutterstock / Vectorkel

Zweden valt Finland binnen nu het nog kan

Zweden is zojuist Finland binnengevallen. Het land is niet blij dat het door verschillen met Turkije waarschijnlijk niet bij de NAVO mag en heeft besloten het over een andere boeg te gooien.

“We moeten ons als land blijven versterken”, zegt de Zweedse minister van Defensie. “En er is haast bij nu Finland zelfstandig bij de NAVO wil zonder ons. Als we Finland eenmaal hebben overgenomen staan we een stuk sterker tegen Rusland én de NAVO. Finland heeft namelijk echt een goed leger.”

Zweden heeft vooralsnog weinig progressie geboekt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Men kan zich herinneren dat Wij herhaaldelijk bepaalde landen waarschuwden en dat zij Ons advies verwierpen. Hun vrije wil verkoos vernietiging door langzaam verval. Vergelijk het karakter van een natie voor en na Onze waarschuwing.

Reageer
gravatar

Dierbare zus, ‘reacties’ is niet juist. Maitreya reageert namelijk zelden op het onderhavige onderwerp. Kletsmeier is wel juist, vind ik. Leuteraar, ouwehoer, kletsmajoor en wauwelaar zijn ook goede karakteriseringen.