Shutterstock / Alexej Borodin / Studio Speld

Shutterstock / Alexej Borodin / Studio Speld

Geadopteerde vrouw heeft identiteitscrisis na vinden biologische moeder: ‘Ik blijk Waterman, geen Kreeft’

Katja (25) heeft na jaren zoeken haar biologische moeder gevonden in Hongarije. Haar geboortemoeder vertelde haar dat ze in een andere maand geboren is dan zij altijd dacht. “Ik ben helemaal in shock… Waterman. Alles wat ik ooit wist, blijkt een leugen.”

“Ik moet nu mijn hele persoonlijkheid op de schop doen”, zegt Katja terwijl ze naar de kreeft-tatoeage in haar nek wijst. “Ik ben dus niet emotioneel, intuïtief en verzorgend, maar spontaan, zelfverzekerd en zelfzuchtig. Ergens diep van binnen heb ik dat misschien altijd al geweten.” Katja kijkt verschrikt. “En nu moet mijn relatie natuurlijk ook uit. Mijn vriendin is Maagd, dat past dan nu ook helemaal niet meer!”

Na onderzoek is gebleken dat Katja’s geboortedatum is verwisseld met een andere te adopteren baby. Katja begint nu haar tweede zoektocht naar deze geadopteerde vrouw. “Ik moet haar vinden om te vertellen dat ze geen Waterman is, maar Kreeft. Dat is mijn morele plicht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil haar vriendin Roosje (18) wel van het maagd zijn afhelpen (defloreren – Red.). Gratis zelfs!

Waterman zijn, is tegenwoordig toch niet meer zo erg. Haar vriendinnetje vindt een vriend misschien wel leuker.

Reageer