Youtube: APS Contentproducties

Youtube: APS Contentproducties

Femke heeft spijt van wat ze dronken allemaal heeft opgebiecht tijdens het nepbellen

Omdat Femke vannacht na het uitgaan alleen naar huis moest fietsen en bang was om lastig gevallen te worden, pakte ze haar telefoon. Ze deed alsof ze aan het bellen was, want dat gaf haar een veiliger gevoel. Nu kan ze zich alleen niet meer herinneren wat ze allemaal dronken heeft opgebiecht tijdens het nepbellen. “Ik schaam me echt dood.”

“Fuck. Ik geloof dat ik alles heb verteld over wat ik met Siem heb uitgespookt. Shit, dat mag echt niemand weten. Kut kut kutzooi! Waarom word ik altijd zo eerlijk als ik dronken ben?” denkt Femke in paniek. Ze kijkt naar haar belgeschiedenis waar niemand in staat. In flarden komen meer herinneringen van het nepgesprek terug. “Oh nee, ik heb ook alle geheimen van Eef doorgeluld. Wat een domme actie weer…”, verzucht ze.

“Het is maar goed dat ik niet het nummer van Rijk Hofman heb, anders had ik hem sowieso genepbeld. Wie weet wat ik dan allemaal had verteld. Echt teringgenant dit. Ik fiets echt nooit meer alleen naar huis.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *