Shutterstock / Ground Picture

Shutterstock / Ground Picture

Wil je onze klantenservice spreken? Het antwoord op je vraag staat waarschijnlijk gewoon op onze website

Wil je graag contact met onze klantenservice omdat je een prangende vraag hebt? Nee nee nee nee nee, zo werkt het dus niet. Het antwoord op je vraag is waarschijnlijk gewoon op onze site te vinden. Onze klantenservice – als die al zou bestaan – heeft het al druk genoeg. Dus surf maar gewoon even naar www.speld.nl. Daar staat ergens een FAQ.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Dan zoek je maar een chatbot die het je uit kan leggen. Fijne dag nog.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het kostte me wel wat om De Speld te bellen.

Eerst kreeg ik een juffrouw aan de lijn, die op voorhand zei dat er wachtenden voor zijn en dat mijn telefoonbericht kan worden opgenomen vanwege de mogelijke komische inhoud. Daarna kreeg ik een keuze uit minstens honderd mogelijkheden.

Toen ik dat voor elkaar had, kreeg ik afschuwelijk ouderwets gezang ten gehore van een of andere Utrechtse zangeres die alsmaar zeurde dat ze de bruid is. Om de haverklap onderbroken door de mededeling dat ik de laatste beller ben.

Nou het komische was er toen voor mij wel van af. Mijn spreekwoordelijk geduld was op.

Reageer