Shutterstock / GaudiLab

Shutterstock / GaudiLab

Hartverscheurend: website heeft alweer je gebruikersnaam niet onthouden

Nu wordt het wel heel grof: een website heeft al voor de vijfde keer je gebruikersnaam niet onthouden, terwijl je steeds heel expliciet hebt gezegd dat ’ie je moest onthouden. Is het onwil? Is het totale arrogantie? Ben je zó nietig in de ogen van een ander dat die niet eens de moeite neemt om iets simpels als je naam te onthouden?

Nou ja, er zit helaas, ondanks alle vernedering, niets anders op. Treurig typ je opnieuw je gebruikersnaam in, en na het invullen van je wachtwoord geef je voor de zesde keer in jullie relatie aan: ‘onthoud mij’. Onthoud mij. Een vraag. Een opdracht. Een smeekbede. Onthoud mij nu toch eens. Zie mij in godsnaam eens staan. Ik ben een mens, van vlees en bloed, met gebruikersnaam schrobberdebonki17. Onthoud mij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alleen de Speld heeft dit probleem. Ik heb een aparte app voor de Speld, dus hoe kan ik die cookies zo plaatsen dat ik wel ingelogd blijf en niet telkens irritante meldingen n krijg. (zie technische dienst 24 oct 2022)

Reageer
gravatar

Tante Sonja, Jans bericht is wellicht een noodkreet van hem zelf. Hij hoopt daarmee dat een van lezers hem met zijn geheugenprobleem kan helpen.
Ik raad hem aan om een wachtwoordbeheerder te gebruiken.