Shutterstock / YouTube / OP1

Shutterstock / YouTube / OP1

10 acteurs die waarschijnlijk niet de nieuwe James Bond worden

Liam Hemsworth? Aaron Taylor-Johnson? Idris Elba? Of toch Henry Cavill? Al jarenlang wordt er flink gespeculeerd over wie de opvolger van Daniel Craig moet worden als de nieuwe James Bond. De volgende 007 is nog niet bekend, maar wij zetten alvast tien acteurs op een rijtje die waarschijnlijk niet de nieuwe James Bond worden.

10. Harry Piekema

Wikimedia / CC-BY / GFDL

Harry Piekema is een gevierd acteur die we vooral kennen van de Albert Heijn-reclames, waarin hij de aimabele supermarktmanager Henk speelde. Omdat Harry Piekema niet meer in de commercials van Albert Heijn te zien is, gaan we ervanuit dat hij liever geen onderdeel meer wil zijn van grote franchises. Jammer, maar helaas. 007 ben je niet voor één film, maar voor een hele reeks.

9. Roger Moore

Shutterstock / Bart Sherkow

Wijlen Roger Moore speelde in maar liefst zeven Bondfilms en kent dus het klappen van de zweep. Omdat hij in 2017 is overleden, lijkt het echter onwaarschijnlijk dat hij nog een keer zijn opwachting maakt.

8. Jennifer Coolidge

Shutterstock / Featureflash Photo Agency

Jennifer Coolidge won de afgelopen jaren enorm aan populariteit, met name door haar rol in seizoen 1 en 2 van de serie The White Lotus. Wat dat betreft zou het een gouden zet zijn om haar de nieuwe James Bond te maken, maar het conservatieve Hollywood kennende wordt ze op haar 61e als ‘te oud’ gezien. Doodzonde!

7. Thomas Acda

Shutterstock / HeukersMedia

James Bond gaat over het algemeen zelden dood in de James Bond-reeks. Sterker nog, de laatste film over 007 heette zelfs No Time to Die. Thomas Acda overlijdt helaas doorgaans juist wél in de films en series waarin hij speelt, dus kunnen we hem alvast van het lijstje schrappen.

6. Daniel Radcliffe

Shutterstock / Fred Duval

“Shaken, not stirred”, is een befaamde Bond-uitspraak. De MI6-medewerker drinkt graag een cocktail of een andere borrel, zien we in de filmreeks. Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe voldoet aan veel eisen van een Bondacteur, maar hij heeft in interviews verteld dat hij na een alcoholverslaving helemaal gestopt is met drinken. Een niet-drinkende Bond zou het hele script overhoop gooien, dus zien we niet gauw een geheelonthouder als de nieuwe 007.

5. Joost Prinsen

YouTube / OP1

Joost Prinsen is in veel opzichten de perfecte James Bond: hij is charismatisch, heeft humor, kan goed acteren en liet in Met het Mes op Tafel zien dat een smoking hem goed staat. Er is echter één probleem: hij heeft het te druk. Met zijn theateroptredens, boeken en andere media-bezigheden heeft hij een propvolle agenda. Helaas, helaas, helaas.

4. Ana de Armas

Shutterstock / Tinseltown

Ana de Armas was in de laatste Bondfilm te zien als CIA-agent Paloma, dus is de kans klein dat ze in de volgende film James Bond zelf speelt. Ze zou daarvoor moeten overstappen van de CIA naar MI6, maar is dat het waard? Ze heeft het toch goed bij de CIA? Waarom zou ze zo’n risico nemen? Juist in deze onzekere tijden moet je koesteren wat je hebt. En bovendien: de administratieve rompslomp die zo’n verhuizing met zich meebrengt… Om nog maar te zwijgen over de huizenmarkt in Londen. Ana de Armas is dan wel een logische optie, maar we vermoeden dat we haar niet als de volgende 007 gaan zien.

3. Noraly Beyer

YouTube / OP1

Zie: Joost Prinsen.

2. Henk Veerman

Pro Shots / Johan Manders

FC Volendam-spits Henk Veerman is officieel gezien geen acteur, maar hij is wel elke week op televisie te zien (in het programma Studio Sport). Camera-ervaring heeft hij dus in ieder geval wel. We hebben hem gepolst, maar hij heeft laten weten geen ambities als acteur te hebben. Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat hij de nieuwe Bond wordt.

1. Liam Hemsworth

Shutterstock / Tinseltown

Een Australiër? Yeah, right.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

1. Maitreya
2. Corrie van Hiernaast
3. Erno.BE
4. Arno.BE
5. Breppo.BE
6. Hulp bij Verkloot Nederlands
7. Is dat wat?
8.De heer Steeds
9. Voetbalhaatster
10. Sigrid Kaars

Reageer
gravatar

Note:

Met Sigrid Kaars wordt verwezen naar Sigrid Kaag, want zij is de enige die een proces wegens smaad zou kunnen aangaan tegen de Speld. Of erger: een ban zou kunnen opleggen.

gravatar

We kunnen met zekerheid zeggen dat al Onze waarschuwingen belachelijk zullen worden gemaakt. Er zijn twee soorten onwetende mensen: sommige zijn onwetend vanwege hun gebrek aan kennis en andere juist vanwege hun kennis. De laatste zijn des te gevaarlijker omdat ze geen tegenspraak toelaten.

gravatar

23 auteurs die waarschijnlijk niet de nieuwe Godfried Bomans worden:

1 Jochem van den Berg,
2 Melle van den Berg,
3 Rudolf Julius (Roelof Smit),
4 Jaap van de Venis,
5 Jan van Tienen,
6 Matthijs van Rumpt,
7 Martine Bakker,
8 André van den Ende,
9 Aïda Peimaei,
10 Jasper Schilder,
11 Simoon Hermus,
12 Danique Leenstra,
13 Thom Egberts,
14 Maarten Hopman,
15 Janneke Rinzema,
16 Vera van Zelm,
17 Jop Eikelboom,
18 Jos Maalderink,
19 Stephan ter Borg,
20 Sake van der Wall,
21 Bas van der Meulen,
22 Xara Roelofs,
23 Tom Baalbergen,
24 Michel Doodeman.

Reageer