Movieclips Trailers/YT

Spoiler nieuwe James Bond: slechterik geeft na kwartier op met pijnlijke enkel

‘Sorry jongens, dit is helemaal mis’

Mensen die van spoilers houden opgelet: in de nieuwe Bond-film No Time To Die verstuikt de bond-schurk na een kwartier zijn enkel en moet hij de strijd tegen James Bond opgeven.

De film werd van tevoren handig geafficheerd als een strijd tussen het goed en het kwaad. Veel liefhebbers spraken van de film van de eeuw. Des te spijtiger is het dat de bond-schurk van dienst, Rami Malek, bij een achtervolging door een trappenhuis verkeerd terechtkomt. Hij merkt meteen dat het helemaal mis is. “Sorry jongens. Ah godver! Uitgerekend nu”, hoor je hem kermen in de film. “Ik stond er zo goed voor!”

De film eindigt met een scène waarbij Malek zich in een nachtclub laat zien en applaus krijgt. “Dapper dat hij dit nog doet, ondanks zijn blessure”, vinden recensenten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

dat is wel onverwachts voor een bondfilm. Klinkt ook als Casino Royale. De schurk wordt neergeschoten door iemand anders en daarna krijg je nog een half uur over dat zijn geliefde James Bond verraad heeft.

Reageer
gravatar

Ik houd het niet voor mogelijk, maar 2 dagen geleden gebeurde zoiets ook in mijn leefomgeving. Maar toen had het met kick-boksen te maken.
Bestaat toeval toch?

Reageer
gravatar

Om met de tijdgeest mee te gaan en vooral doorgedrukt door vrouwenbewegingen, zal James Bond vanaf 2021 worden vervangen door de lesbienne Jane Bond, MI6-agent 118.
Gekozen is voor een lesbienne, zodat de traditie van Bonds beeldschone ledikantvrouwen niet behoeft te worden onderbroken.

Reageer
gravatar

Moeten spoiler en nieuwe in de titel niet worden verwisseld? Overigens had 007 tot nog toe geen spoilers op zijn snelle auto’s. Zie: https://is.gd/JJ7sjh

Redactionele uitleg voor fietsers:
Een spoiler is een soort vleugel achter op een automobiel, die ertoe moet dienen om de grip en wegligging van het voertuig te verbeteren. Zelden gezien op de bagagedrager van een rijwiel.

Reageer