Op1 / Youtube

Op1 / Youtube

Vanavond bij OP1: een man die vooral luistert

Vanavond heeft talkshow Op1 een wel héél bijzondere gast: een man die vooral luistert. “Nadat we de kritiek die we op onze gasten kregen op ons lieten inwerken besloten we het eens over een andere boeg te gooien”, legt redacteur Kwatro Petrarcus (EO) uit. “Daarom vanavond aan tafel dus een man die met name heel aandachtig gaat luisteren naar wat anderen te zeggen hebben.”

De man, die Sherbert heet (hoewel dat niet perse belangrijk is), is van plan de hele avond heel goed te luisteren naar ‘alles wat er gezegd wordt’. “Ik ben niet van plan enorm te gaan zenden”, zegt Sherbert. “Luisteren is gewoonweg heel belangrijk. Maar dit voelt alweer als spreken, terwijl ik kom om te luisteren. Dus zwijg ik! En vanaf nu begint het te luisteren.”

De redactie van Op1 geeft aan benieuwd te zijn wat de luisterende man aan tafel met de kijkcijfers doet. “Dit kan weleens een klapper worden”, zegt Fidan Ekiz.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Frontnieuws is de opvolger van Fenixx, een beruchteextreemrechtse hoax-site, die veel nepnieuws verspreidt, met als doel om haatte zaaien.dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf /Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers

Reageer
gravatar

Vaak wordt ons gevraagd waarom we ons niet haasten om een schadelijke entiteit te vernietigen. Ik neem het voorbeeld van een arts. Vaak staat de arts klaar om een knoop van zieke zenuwen weg te snijden, maar mogelijke schade aan een sympathisch centrum houdt zijn scalpel terug. Geen enkel wezen is geïsoleerd. Talloos zijn de lagen van het karmische web dat zelfs de meest uiteenlopende wezens bindt.

Reageer