Monkey Business Images / Shutterstock

Monkey Business Images / Shutterstock

Man die zo eenzaam is dat hij magnetronmaaltijd eet is ‘bezorgd’ om plastic in die maaltijd

Een man die dusdanig eenzaam is dat hij voor z’n computer een magnetronmaaltijd zit weg te slobberen is ‘bezorgd’ om de microplastics in die maaltijd. “Heb ik vandaag al iets tegen iemand gezegd?“, vraagt hij zich af, terwijl hij een nieuwsbericht leest dat weekmakers in plastic nadelig kunnen werken op je sperma.

“Dat ik geen seks heb boeit me niet eens zo”, mompelt de man terwijl hij zijn bakje ‘runderlap met stoofpeertjes’ langzaam opeet, “maar het is het doodnormale dag tot dag-contact dat ik mis. En hoe langer het duurt, hoe meer ik vrees dat het nooit meer goed zal komen qua fatsoenlijk contact met anderen. Afijn, volgende keer misschien gewoon zelf nasi maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘Mijn kut stinkt zo.’

Eenzame man zit te kosten na avondje uit.

Eenzaamheid is soms een luxe. Voordat iemand ooit iets leest vragen ze of er commentaren waren, anders durven ze niet te lezen. Hetzelfde met vrienden en kennissen, hieraan wordt afgelezen wie ze zelf zijn, omdat ze innerlijk zo arm zijn. Meer vrienden leidt tot meer vrienden, dat is de oorzaak, dus je wordt massaal genaaid. Je bent zelf van geen belang. Vooral manipulators met al hun vriendjes zullen zich hinderen; de hoeren. Vooral met seks is het zo, de verhalen zijn ontdaan van ieder niveau, en je wordt geen LGBT om een andere reden dat je maag omdraait. Zo wordt geoordeeld over de toekomst van de mens.

Reageer
gravatar

Als ik het goed begrijp zijn weekmakers goede anticonceptiva voor mannen. D.w.z. dat condooms niet langer van latex (rubber) moeten worden gemaakt, want van plastic (polymeer) geeft extra bescherming!

Reageer
gravatar

Dus niet langer vingers van dure latex huishoudhandschoenen afknippen, maar van veel goedkopere plastic wegwerphandschoenen.
Dat scheelt een slok op een borrel.