Man neemt naast eigen bakje ook eigen friet en frituurpan mee naar snackbar

Man neemt naast eigen bakje ook eigen friet en frituurpan mee naar snackbar

Man neemt naast eigen bakje ook eigen friet en frituurpan mee naar snackbar

‘Goedkoper’

Een frietje bij de snackbar wordt steeds duurder. En dan moet je sinds kort ook nog betalen voor het plastic bakje. Voor de 26-jarige Jacco werd het allemaal te duur: hij neemt daarom tegenwoordig naast een eigen bakje ook zijn eigen friet en frituurpan mee.

“Ik kom drie keer per week bij de snackbar, dus al die prijsverhogingen liepen behoorlijk in de papieren”, zegt Jacco terwijl hij zijn frituurpan in het stopcontact stopt. “Eerst begon ik met het meenemen van een extra bakje, maar na een paar weken dacht ik: waarom zou ik niet óók besparen op de friet? En later bedacht ik me dat ik het ook net zo goed zelf kan bakken. Nu betaal ik eigenlijk alleen nog maar voor de mayonaise. Ik kan het iedereen aanraden.”

Een kwartier later is zijn friet klaar en pakt Jacco zijn frituurpan weer in. “Tot ziens maar weer hè”, schreeuwt hij richting de snackbarhouder. “En mensen laat me er even langs: ik heb een gloeiend hete frituurpan hier. Pas op!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goedenavond! Wij heten u welkom in het Kasteel. Opstelling der omstreken: Groenenberg Berry van Aerle Rijkaard van Rij Hordijk Kenny Douglash Jami Bastio de Decovavio Paco van Moorsel Verhaar Pirlo Inzaghio Brekelmans Neeskens Johan van Wiligen Romario de Souza Farie MalleDini Giresse Tigana buiten Passarella Montevideo Middelhoek van der Lindeb de Tank Marcus du Mpabademisa Pammakucha van Houwelingen. Shds effct umine? Not me i guess or hope astrology history science book no economics took.

Reageer
gravatar

U brn van redderscomplex en had u daar piri pirisaus bij? U zei sorry? Ben u af mvrwh als u niet houvu heb gzgdeerstgezegd ja tegen die jij vanuwhou Whasenniewey, Toethasprl dtkrst. So woman reachswth hand formetohldbck. Reading issues.. Sweetndthm for own custody. Breakfast hrdoppstrue not eased. First song; That is truth. Running away notacheat but wrrtreat aha joh geen probleem nttll again is abldyshm. U doet wel de cursus truth? Tjatja u predikt t wel?

Assiedrkmt wtjdeverdeling al anderscgeloven t gunnen niet. Had later niet meer gekund. Kuntcu t niet meer uitleggen, ja dat kan wel even nog niet andere factoren meegerekend. Niet geloofwaardig meer? Dus aan t begin meeste kans bij verdere hobbels. Switchen? 2 zaken moet u gescheiden zien. Beiden zijn niet gratis. Knwthst Inherit Vice, teloorgang en lange weg terug.

Dus tweede advies niet ingrijpen is tao maar op tijd een ingreep als de constant geen referee meer kan zijn. Dontlike losing, sorry. Nice isnttherghtword.

Reageer
gravatar

Jacco (26), Dat kan veel beter. Neem je eigen frietaardappelen en een frietsnijder mee. Plus je eigen zout en mayonaise en eventueel de benodigdheden voor een frietje Kapsalon. Frikandellen en bamiballen horen ook tot de mogelijkheden. Om het allemaal op te eten neem je ook familie en vage kennissen mee.

Reageer