Shutterstock / BOULENGER Xavier

Shutterstock / BOULENGER Xavier

Boyan Slat vindt haar in plastic soep

Boyan Slat heeft gisteren een haar in zijn plastic soep gevonden. De oprichter van The Ocean Cleanup zegt het voorval te betreuren. “Dit verwacht je niet als je ergens zoveel geld aan uitgeeft. Echt niet oké, het kan wel tot twee jaar duren voordat haar ontbindt.”

“Voorheen was de soep nog wel eens wat lauw, maar de laatste jaren wordt de temperatuur gelukkig al steeds hoger. Het leek dus net goed te gaan.” Bovendien kan de ophoping van haar in onze plastic soep volgens Slat voor grote problemen zorgen. “Het gaat bijvoorbeeld ontzettend klitten.”

Slat overwoog even om een project op te zetten voor het haarvrij maken maar heeft uiteindelijk de plastic soep teruggestuurd. “Dat je daar zo makkelijk vanaf kunt komen. Had ik eerder moeten weten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vindt haar? Wie dan? Welke dame/vrouw/meid/persoon met uiterlijke kenmerken die traditioneel aan de vrouwelijke gender worden toegeschreven werd er door hem gevonden?

Reageer
gravatar

Elke keer dat je iets schrijft over HOY worst denk ik: jeeee een running gag, hij wordt elke keer leuker! En dan kom ik later nog een keer terug om te kijken of er iemand gereageerd heeft.

gravatar

Goed nieuws!! Mijn sponsorcontract bij HOY-worst is met drie jaar verlengd.
Voorwaarde is wel is dat er dagelijks een pallet van die worsten geleverd wordt. Dat wordt nog wel een dingetje met die beperkte vriendenkring van mij.