Studio Speld

Studio Speld

Kim (21) rekent per ongeluk avocado af bij zelfscankassa en probeert nu geld terug te krijgen bij servicebalie

De 21-jarige psychologiestudente Kim heeft per ongeluk een avocado afgerekend bij de zelfscankassa. Met het bonnetje in haar hand probeert ze nu haar geld terug te krijgen bij de servicebalie.

“Sorry mevrouw”, zegt de studente tegen de vrouw van de servicebalie. “Echt superdom van me, maar ik heb dus gewoon betaald voor deze avocado, kunnen we dit op een of andere manier verrekenen? Ik heb het bonnetje nog.”

De vrouw bij de servicebalie kijkt Kim vlak aan. “Dit gebeurt me normaal nooit hoor”, verklaart Kim zich nader. “Normaal loop ik altijd gewoon weg met een volle tas, maar ik moet even niet hebben staan opletten ofzo. Dus wat zullen we doen: geld terug? Of pakje peuken? Of een kraslot. Ik ben niet zo moeilijk.”

De servicebalie-medewerker pakt de telefoon op en zegt ‘Yousouf naar servicebalie’. “Je kunt het ook niet doen mevrouw”, zegt Kim, die nu een beetje haar geduld begint te verliezen, “maar dan verlies je een trouwe klant. Dan ga ik voortaan naar de Jumbo.”

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch niet droog gebleven voor die paar boodschappen.
Het was druk in de winkel. Ik kwam met hetzelfde duistere gevoel buiten als die ene keer in de Dorpsstraat als kind toen ik weer even moest wennen en de familie daartegenover met al die bruine kinderen me zag door de gordijntjes: dat ik geen vrolijk kind was. Zo begon de discriminatie, ik zag het aankomen. Het weer was passend.
Ik zag toen, ik zweer het, al dat ze erg geil waren en zich niet wilden laten zien. Later toen hij volwassen was gaf de zoon (die ik inmiddels persoonlijk beter kende) toe dat hij van de seksuele gevoelens op hem geprojecteerd als bruin kindje in een ‘gemengde’ familie een fixatie heeft overgehouden die dankzij de politiek eerst algemeen toen heldendom werd. Zo werd hij van een levenslange cynicus een van de uitverkorenen van Maitreya.
Zo begon de discriminatie toen, ik zag het aankomen.
Zo zit het altijd in elkaar met die vuile hypocriete nikkers.

Reageer
gravatar

Jij hebt hulp nodig. Ga naar de dokter. Of als je drugs gebruikt. Ff niet doen je klinkt psychotisch

gravatar

Hallo Maitreya, even kort 2 vragen voor je:
Wat voor spul snuif je?
Waar kan ik het halen?

Gezien je schitterende copy-paste berichten ga je er flink van uit je plaat en dat lijkt mij wel wat.
Met vriendelijke groeten, Harm

gravatar

Omfg! Nee wacht omfg !! Of wacht OMFG !! wat voor een imbeciel heeft dat allemaal getypt ?!? Jij kan beter achter je drie kleuren toetsen blijven zitten lekker muziekje maken en later met het busje opgehaald worden!

gravatar

Waar ik voor gestraft ben, is het introduceren van de kunst van het leven. Maar er zijn altijd mensen zoals die jongen van de Hare Krishna die wat ver gaan, rechtstreeks naar de meisjes in de tram of ze willen neuken. Ik wil een paar dingen zeggen, het is in de context, veronderstel ik, van competitie voor degenen die het herkennen. Als ik met meisjes omging, hadden ze die al achtergrond met de helft van hun eierstokken kapot of met ongeneeslijke geslachtsziekten. Ze wezen me af omdat ik niet knap of ervaren genoeg was, of anders omdat ze zagen dat ik te uniek ben raakten ze gefixeerd en probeerden ze onmiddellijk mijn vrijheid af te nemen, me te binden. Ze waren nu gericht op loyaliteit en deden alsof ik degene was die getest moest worden in plaats van zij. Terwijl jij niet zo bent. Maar het is een standaardprocedure geworden; ook omdat ik nu zo lelijk ben en nog steeds speels moet ik wel pervers zijn, of bezig met mijn overlijden. Niet buitengewoon knap zijn was nog niet zo erg, misschien heeft het me gematigd, hoewel ik het niet weet. Ik kende ook spiritualiteit, en ik wil graag uitleggen wat dit betekent. Ik had ook een van de doorsnee hoerenlopers kunnen worden, want dat is wat gebruikelijk ook wel als levenskunst wordt opgevat en ze slagen er ook het beste in om tot op hoge leeftijd een gezin te stichten met een jong meisje, en ze betuttelen me. Het niet doen (of proberen, zelfs voor de hoeren moet je interessant genoeg zijn werd me verteld) lokte spot, discriminatie en geweld uit. In de VS is er niets anders. In het begin kon ik dit aan; ik werd uit de samenleving gezet. Omdat ik voor de hoeren niet geïnspireerd ben om me uit te sloven of zo’n risico te nemen, had ik nu ook een handicap die algemeen werd gezien als karma voor hun waanzin alsof het de mijne was.
Mensen hebben nu moraal geleerd.
Dit is ten voeten uit Maitreya.
Er zijn nog steeds levenswetten en intuïtie. Het was de tijd van Krishna. Nu vertegenwoordig ik Christus en het kruis. Ik ben niet meer voor levenskunst. Hoe kan ik? Zelfs een helderziende zei dat ik het leven niet verzaakte, het deed afstand van mij. En toen was er nog niets gebeurd. Ik heb nu de tijd voor genocide in plaats van de zelfmoord die ze voor me gepland hadden. Yoga spreekt over common sense. Dat is het. We hebben alle geduld. Degenen die mij hebben ontmoet, kennen mij. Ik weet wie mensen zijn. Ik respecteer de vrije wil, het is intuïtie; daar schamen ze zich voor.
Het alternatief is dwang.

Reageer