Shutterstock / Bjoern Wylezich

Shutterstock / Bjoern Wylezich

Laagste prijsgarantie Jumbo voornamelijk door klant zelf gegarandeerd

Uit onderzoek blijkt dat de bekende slogan van de supermarktketen Jumbo, ‘Gegarandeerd de laagste prijs!’, voornamelijk door de klant zelf wordt gegarandeerd. “De gemiddelde klant die hier boodschappen doet, bespaart per keer wel tien tot twintig euro in vergelijking met andere supermarkten”, aldus de Consumentenbond.

“Ik ga al jaren naar Jumbo voor de goedkoopste boodschappen! Een verschrikkelijk fijne winkel”, vertelt trouwe Jumbo-klant Tessa (36) wanneer we langs het vleesschap lopen en ze twee kilo biefstuk in haar laptoptas laat glijden. “Ook in groente en fruit zijn ze het allergoedkoopst hé?”, zegt ze terwijl ze een banaan op de weegschaal legt en een tros in haar mandje gooit. “Ik raad het iedereen aan.”

Heb je betrouwbaar nieuws wel gewaardeerd dit jaar maar heb je geen behoefte aan nog een abonnement? Steun de redactie eenmalig voor het nieuwe jaar voor de prijs van.. nou ja wat je ervoor wil geven. Doneer nu hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *