Studio Speld / Feike Bergervoet

Studio Speld / Feike Bergervoet

Jongensboek: Tim (16) stond als baby op de foto met Frank Lammers en is nu filiaalmanager bij Jumbo

Een herontdekte foto van de jonge Frank Lammers met een baby in zijn armen circuleert op het internet. Het kleine kindje blijkt namelijk niemand minder dan de jonge Steven Schouten te zijn, de 16-jarige filiaalmanager bij de Jumbo in het Friese Joure.

De foto uit 2007 dook op toen de vader van Steven deze op Facebook plaatste met de tekst ‘twee supersterren in hun vroege jaren’. De fotograaf zegt dat hij destijds natuurlijk geen enkel benul had dat ze beiden zo succesvol zouden worden. “Ik schoot gewoon een leuke foto toen Frank even het kindje van Dennis vasthield zodat hij de broodjes kon halen. Toch wel bijzonder. Het voelt goed.”

Ook Steven koestert de foto met Frank Lammers. ‘Legend’ schrijft hij onder de geplaatste foto op zijn Instagram.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *