In Kopen Zonder Knijpen wagen kandidaten zich aan kopen van avocado’s zonder eerst te voelen

Shutterstock / PERO studio

In Kopen Zonder Knijpen wagen kandidaten zich aan kopen van avocado’s zonder eerst te voelen

Op RTL 4 is binnenkort een nieuw programma te zien. In Kopen Zonder Knijpen begeleidt Martijn Krabbé dappere kandidaten die zich wagen aan een grote uitdaging: het kopen van avocado’s zonder eerst te voelen.

Eén van de kandidaten, Marin (22), zette de stap en schreef zich in voor het programma. “Tuurlijk, je loopt het risico dat het enorm uit de hand loopt. Als je niet eerst je vinger in de vrucht duwt, zou je zomaar eens een onrijp of veel erger nog, een overrijp, papperig exemplaar kunnen kopen. Dan kan je de avocado meteen weggooien en dat betekent een dikke anderhalve euro verlies. Kom daar maar eens van terug. Maar anderzijds, koop je precies een rijpe zonder te knijpen, dan is de euphorie onvoorstelbaar groot!”

Om mee te kunnen doen met het programma, moet je tegen een flinke portie stress opgewassen zijn. “Dat zenuwslopende wachten, pfoe. Je mag dus pas knijpen nádat de avocado is afgerekend. Ik kon er haast niet van slapen.”

Vanaf volgende week maandag 20:30 is Kopen Zonder Knijpen wekelijks te zien op RTL 4.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *