Shutterstock / guruXOX

Shutterstock / guruXOX

Modern kunstwerk heeft ook geen idee wat jij nou eigenlijk voorstelt

Moderne kunstwerken door het hele land hebben het gehad met de vermoeiende kritiek van mensen die niet weten wat ze precies voorstellen. Ze hebben namelijk ook geen enkel idee wat jij nou eigenlijk voorstelt.

Kijk hem nou lopen met z’n gekleurde sneakertjes, denkt het kunstwerk. Is het een fashion-statement? Heeft het een diepere laag waarmee de drager vertelt hoe sportmerk fabrikanten ons dwingen om kleur toe te voegen aan ons middelmatige leventje? Wat wil je hier nou eigenlijk mee zeggen?

Eigenlijk maakt het voor het kunstwerk ook helemaal niet uit wat je ermee wil zeggen. Sterker nog: het boeit het kunstwerk niet eens wie je bent of wie jou heeft gemaakt. En dat loopje van jou met je ene been zo na het andere? Dat kan zijn nichtje van 4 ook.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *