Studio Speld / Mastodon / Shutterstock

Studio Speld / Mastodon / Shutterstock

Joerbert Knolraap (25) claimt snel Mastodon-handle voordat die bezet is

Toen Joerbert Knolraap (25) een maand geleden zag dat Elon Musk Twitter over had genomen hoefde hij niet lang na te denken. Hij claimde meteen de Mastodon-handle @[email protected], voordat iemand anders dat zou doen.

“Toen ik ooit een e-mailadres moest aanmaken was ik te laat”, zegt Joerbert. “Waardoor ik nu zo’n stomme underscore in m’n e-mailadres heb. En m’n Twitter-gebruikersnaam @joerbert123 was ook niet echt je van het. Nu ben ik gelukkig op tijd. Dus mensen, volg me!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

dr. Marina, ze heeft wel gelijk dat de overgrote meerderheid van Nederland klotelui zijn. En debielen.
Misschien kan ze eens bij de VARA komen slijmen.
Tweets, zelfs Derk Sauer zit ertussen. Enz.
Derksauer
@derksauer
Founder The Moscow Times.
Russia
Lid sinds oktober 2010
470 Volgend
96,7K Volgers
Tweets van Derksauer
@derksauer

22 u
Van de trap gevallen.
Citeer Tweet
Visegrád 24
@visegrad24

18 dec.
The Russian oligarch and former owner of one of Russia’s biggest developer groups (Don-Stroi ), Dmitriy Zelenov, has died in France after falling down a flight of stairs.
Ook:
In mijn toespraak over het slavernijverleden heb ik net namens de regering excuses aangeboden voor het handelen van de Nederlandse Staat. Lees hier mijn volledige toespraak terug
Kleffe hap.

gravatar

Moskou

Een natie kan z’n dwazen overleven, en zelfs de ambiteuze. Maar het kan verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand aan de poorten is minder formidabel want hij is bekend en draagt zijn vaandel openlijk. De verrader beweegt zich vrij onder de mensen binnen de poort, zijn sluw gefluister ruist door alle steegjes, om vervolgens gehoord te worden in de zalen van de overheid zelf.
De verrader lijkt geen vijand te zijn, hij spreekt in dialecten die bekend zijn voor de slachtoffers, en hij draagt hun gezicht en deelt hun argumenten, zijn beroep van laagheid, dat ligt diep in de harten van alle mensen.
Hij rot de ziel van een volk, hij werkt in het geheim en als onbekende in de nacht om de pijlers van een stad te ondermijnen, hij infecteert het politieke lichaam, zodat het zich niet meer kan verweren.
Een moordenaar is minder te vrezen want de verrader is als de Pest.

Cicero

gravatar

Je kent het ‘karakter’ aan het soort humor. Zo heb je bijvoorbeeld mensen die dit fundamenteel maken en erbij lachen als er iemand gelyncht wordt. Of zo.
Zo ontstond bijvoorbeeld corona en MH17 voor die kut Hollanders.

gravatar

Rotter dam, Erasmus (= ziekenhuis).

Frontnieuws is de opvolger van Fenixx, een beruchte extreemrechtse hoax-site, die veel nepnieuws verspreidt, met als doel om haat te zaaien. #VanHaga haalt zijn waarheid over #covid19nl bij deze dubieuze site.

Dr. Marina
Complimenten van de debiel. Nieuw kapsel (binnenin zit er niks).
dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf / Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers
And again we see
@Kornilov1968
who “helped” pro- Russian Dutch politician
@thierrybaudet
with disseminating Kremlin propaganda during the #oekrainereferendum in the Netherlands #fvd

Nieuws uit de door de NAVOstan opgelegde gehaktmolen

https://www.frontnieuws.com/nieuws-uit-de-door-de-navostan-opgelegde-gehaktmolen/

Reageer
gravatar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.