Shutterstock / Gorodenkoff / Hadrian

Shutterstock / Gorodenkoff / Hadrian

Nederlanders kritisch over Qatarese corruptie in EU maar zitten toch massaal in de kroeg EU-debatten te kijken

Vicevoorzitter van de Europees Parlement Eva Laili is deze week opgepakt wegens corruptie. Laili heeft bekend dat ze geld heeft aangenomen van de Qatarese overheid. In Nederland is kritisch gereageerd op de corruptie in de hoogste kringen van het Europees Parlement. Toch zitten de kroegen alweer vol met blauw gekleurde mensen die debatten aan het volgen zijn van Europees Parlement.

“De Europese politiek die is omgekocht door Qatar, dat is natuurlijk even slikken”, zegt ‘Eurofan voor het leven’ Jodocus Visser. “Maar ik vind het niet fair om de europarlementariërs daarvan de dupe te laten zijn. Morgen is er een belangrijk debat over de harmonisering van het landbouwbeleid. Daar hebben die parlementariërs zich jarenlang hard voor voorbereid. Die kun je niet zomaar laten vallen.”

Ook Frans de Blauw, die de eerste noten van de 9e symfonie van Beethoven op zijn schouder heeft laten tatoeëren, blijft onlangs zijn teleurstelling de Europese politiek volgen. “Eigenlijk vind ik het niets, zo’n corruptieschandaal vlak voor kerst. Dat heb je met die woestijnlanden. Ik hoop dat ze zich de volgende keer weer gewoon laten omkopen door Hongarije. Dat past veel beter bij de Europese corruptietraditie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Rotter dam, Erasmus (= ziekenhuis).
Frontnieuws is de opvolger van Fenixx, een beruchte extreemrechtse hoax-site, die veel nepnieuws verspreidt, met als doel om haat te zaaien. #VanHaga haalt zijn waarheid over #covid19nl bij deze dubieuze site.
Dr. Marina
Complimenten van de debiel. Nieuw kapsel (binnenin zit er niks).
dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf / Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers
And again we see
@Kornilov1968
who “helped” pro- Russian Dutch politician
@thierrybaudet
with disseminating Kremlin propaganda during the #oekrainereferendum in the Netherlands #fvd

Nieuws uit de door de NAVOstan opgelegde gehaktmolen

https://www.frontnieuws.com/nieuws-uit-de-door-de-navostan-opgelegde-gehaktmolen/

Getoetst. Het echte nieuws, geverifieerd door NRC
https://www.youtube.com/watch?v=IGkCbvBWoro
Willempie
dr. Marina, de echte Rotterdammer

Reageer