Pro Shots / Marcel van Dorst

Pro Shots / Marcel van Dorst

Kroatië neemt maatregelen tijdens wedstrijd tegen Argentinië: ‘We moeten onszelf beschermen’

Het Kroatische voetbalelftal heeft extra veiligheidsmaatregelen genomen in aanloop naar de wedstrijd tegen Argentinië. Reden hiervoor zijn de beelden van de Argentijnse ploeg tegen het Nederlands elftal van afgelopen vrijdag.

“We moeten onszelf beschermen”, zegt Zlatko Dalić, de bondscoach van Kroatië. “Dat de 11 spelers in het veld tegen een blessure kunnen aanlopen hoort bij voetbal, maar de spelers op de bank moeten wel heel blijven natuurlijk.”

Het muurtje is van alle gemakken voorzien. “Er zit zelfs een gordijntje bij het kijkgat voor wanneer Messi gek gaat doen voor de dug-out.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *