WNL / Youtube

WNL / Youtube

Buitenlandse Zaken: ‘We dachten dat dit tot 19 december nog mocht’

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken is geschrokken van het feit dat er ophef is ontstaan over het nieuws dat er sprake is van institutioneel racisme binnen hun organisatie. Ze waren in de veronderstelling dat dit tot 19 december van dit jaar nog mocht.

“Iedereen hier dacht dat we door konden gaan met racistische grappen totdat we 19 december onze excuses voor alles gingen aanbieden. We wisten niet beter, zo heb ik het van bovenaf meegekregen”, zegt een medewerker binnen BuZa. “We snapten daarom al niet waarom ze de datum wilden uitstellen tot juli volgend jaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Anders zetten we Kaag weer op buitenlandse zaken. Die kan zo leuk met die kleurtjes omgaan. Wopke gaat huizen bouwen. De Jonge op landbouw zodat vd Wal (VVD) er weg kan. Robbie laten we op de wc zitten en we vertrekken gewoon.

Reageer
gravatar

En omdat zij zich niet kunnen gedragen, mag ik Nederland niet meer in.😭
Ik heb nog zo geprobeerd ze manieren aan te leren!😢

Lieve kindjes van Nederland, ik mis jullie!😭

Reageer
gravatar

Redactie van de De Speld,

Ik en mijn 83 hoofdambtenaren schrikken meer van het groeiende aantal onderdanen van onze geliefde Majesteit die nare dingen over Hem, Zijn Voorgeslacht en Zijn Beroep vertellen op internet, in het bijzonder in uw medium.

Majesteitsschennis moet beter worden nageleefd door justitie, maar daar zijn de hoofdcommissarissen voltijds bezig met het bestrijden van racisme, fascisme, homohaat en misogynie in eigen kring.

Gravin mr Truus van Hier tot Gunder,
Chef afdeling Koningshuis
RijksVoorliegDienst (RVD)

Reageer