YouTube / The ball does not stain

YouTube / The ball does not stain

Messi nuchter onder eerste ontmoeting met Noppert

Internationale media hebben het deze dagen over bijna niets anders: Lionel Messi gaat vanavond voor het eerst spelen tegen Oranje-doelman Andries Noppert. Maar wie denkt dat Messi al dagenlang zenuwachtig is, komt bedrogen uit: hij blijft er verrassend nuchter onder.

“Tuurlijk is het een eer om tegen Noppert te spelen”, zegt Messi. “Ik had het niet meer voor mogelijk gehouden eerlijk gezegd. Maar aan de andere kant moet je ook maar zo denken: Noppert gaat ook gewoon naar de wc, net als ieder ander. Misschien voor deze wedstrijd iets vaker dan gemiddeld, maar toch. Nee, ik laat me niet gek maken.”

Is Messi dan niet bang dat als hij ineens oog in oog met de keeper komt te staan, de zenuwen toch vat op hem krijgen? “Tuurlijk zal het de eerste keer raar zijn”, zegt Messi. “En ik zal mezelf ook echt wel even in de arm knijpen. Maar uiteindelijk moet die bal er gewoon in, of het nou Noppert is of een andere koekenbakker.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *