Pro Shots / SIPA USA

Pro Shots / SIPA USA

Cristiano Ronaldo boos op medespelers: ‘Denken niet in het Ronaldo-belang’

Cristiano Ronaldo is absoluut niet tevreden met de instelling van zijn medespelers. Volgens de aanvaller denken veel van hen “niet in het belang van Ronaldo.”

“Sommige spelers zijn alleen maar met het team bezig”, verzucht Ronaldo. “Of nog erger: met zichzelf. Terwijl we hier met één doel zijn gekomen: Cristiano Ronaldo de ster van het toernooi maken. We lijken dat te vergeten.”

Ronaldo neemt het z’n teamgenoten ook kwalijk dat ze op het veld bleven staan na de winst op Zwitserland. “Ronaldo had net een vrije trap van 35 meter gemist, maar iedereen ging feest vieren met de fans. Ik was de enige die boos het veld afliep. Daar begrijp ik niks van.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat heb ik ook vaak, en dan in de Nederlandse politiek, waarin men het over van alles heeft maar waar het maar om één ding hoort te gaan: de vrijheid, de populariteit en het imago van Geert Wilders. O, dat zijn dus eigenlijk drie dingen.

Reageer