Studio Speld / PRO SHOTS / PA Images

Studio Speld / PRO SHOTS / PA Images

Ronaldo en Pepe vieren overwinning met advocaatje met slagroom

De spelers van Portugal hebben gisteren uitgebreid stilgestaan bij de zwaarbevochten overwinning op Slovenië. Met name de krasse routiniers Pepe en Cristiano Ronaldo namen het ervan: ze vierden de plaats in de kwartfinale met een advocaatje met slagroom. Het feest voor de ervaren rotten stond verder vooral in het teken van het ophalen van herinneringen. Dat iedereen steeds over hun leeftijd begint, kon het kwieke duo niets schelen.

Vandaag is vooral een rustdag voor het vitale tweetal, maar gisteren was het feest. De viefe Portugezen, nog altijd hartstikke jong van geest, namen het ervan. Terwijl Pepe langzaam wegdommelde in zijn gemakkelijke stoel, vertelde de levenslustige Ronaldo in de kleedkamer nog maar eens over vroeger.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *