Pro Shots / SIPA USA

Pro Shots / SIPA USA

Verdediger die rustig wilde afbouwen in zandbak komt helaas tegenover hyperfanatieke Ronaldo te staan

Slecht nieuws voor Fran Vélez, de Spaanse verdediger die afgelopen zomer Europa verliet om rustig af te gaan bouwen in Saoedi-Arabië: de komende anderhalf jaar komt hij tegenover een hyperfanatieke Cristiano Ronaldo te staan.

“Het is ontzettend balen”, vertelt de ontgoochelde Vélez, die onder contract staat bij Al-Fateh. “Ik tekende hier in juli voor twee jaar en begreep dat de competitie niet zo gek veel voorstelt. Goed verdienen en tegelijkertijd rustig afbouwen, dat leek me wel wat. Totdat ik gisteren hoorde dat Ronaldo naar Al-Nassr komt. Daar gaat m’n rust.”

“Kijk: af en toe een sprintje trekken of een kopduel aangaan vind ik echt niet erg, maar spelen tegen Cristiano fucking Ronaldo gaat me te ver”, zegt de 31-jarige Spanjaard. “Die man is knettergek. Hij is hartstikke fanatiek en wil hier waarschijnlijk allemaal doelpuntenrecords breken. Ik hoor de 'Siuuuu's' al door zo'n halfleeg stadion schallen. Nou, mij niet gezien. In februari spelen we tegen Al-Nassr, ik hoop dat m’n zaakwaarnemer voor die tijd een oplossing heeft gevonden. En anders ga ik wel weer terug naar de Primera División in Spanje, dat lijkt me een relaxter einde van m’n carrière.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een yogi heeft geen gewoonten, want gewoonten zijn niets anders dan het verval van het leven. Het is echter natuurlijk voor een yogi om zijn eigen manier van handelen te hebben. Het is niet moeilijk voor een yogi om de banden van gewoonte te verbreken, omdat zijn staat van gespannen waakzaamheid hem voortdurend nieuwe benaderingen van problemen onthult. Traagheid is het skelet waarop onwetendheid groeit. Hoeveel koninkrijken zijn er door traagheid ingestort!

Reageer