Studio Speld / Shutterstock / NOS

Studio Speld / Shutterstock / NOS

Sinterklaas zegt al zijn afspraken tussen 16.00-18.00 en 20.00-22.00 af wegens ‘privé-omstandigheden’

Een flinke domper voor een groot aantal families en gezinnen in Nederland vandaag: Sinterklaas heeft al zijn afspraken tussen 16.00-18.00 en 20.00-22.00 afgezegd wegens ‘privé-omstandigheden’. Met mogelijk iets uitloop tot twee keer een kwartier.

“Het zal vanwege de leeftijd wel iets met zijn gezondheid zijn, dus ik begrijp het wel. Maar zo op het allerlaatste moment is wel erg jammer”, zegt Jaco Jansma uit Zoetermeer. “Ik weet nog niet hoe ik dit de kinderen moet vertellen. We zullen iets moeten improviseren.”

Sinterklaas was niet bereikbaar voor commentaar. “Sorry, ik heb echt haast. Ik moet nog aardig wat huizen af en voor 16.00 uur weer thuis zijn.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Oma en Opa, het is jammer dat niet meer kan optreden als Zwarte Piet voor jullie kleinkinderen. Dat komt doordat de kinderen mij direct herkennen als tante Linda, omdat ik mijn gezicht niet meer zwart mag maken.

Reageer
gravatar

Dat Jaco Jansma (34) uit Zoetermeer meent dat ik op het allerlaatste moment alle afspraken zou hebben afgezegd, is een onjuist. Als hij twee weken geleden mijn berichten in de landelijke pers en op TikTok, Facebook, Twitter, YouTube, instagram en Linkedln had gelezen had hij beter geweten.

Reageer