Lotto reclame

Lotto reclame

Wat maakt miljonairs zó talentvol dat ze zonder training sportvisser kunnen worden?

Het is een van dé opvallendste trends op de Nederlandse wateren van de afgelopen jaren; sportvissers op luxe jachten. Steeds meer miljonairs ontwikkelen een acute passie voor sportvissen, vanaf het moment dat het geld op hun rekening staat. En niet zonder succes. Wat maakt miljonairs precies zó talentvol dat ze ogenschijnlijk zonder enige training sportvisser kunnen worden? We vroegen het miljonair (en sportvisser) Ruurd van den Dorp.

“Het is inderdaad opvallend”, vindt ook Van den Dorp. “Ik zie veel mensen om me heen die zomaar miljonair worden en alsof er opeens iets gebeurt in hun lichaam waardoor ze plots een luxe jacht kunnen kopen en het water op kunnen. Ik denk dat het misschien iets te maken heeft met een aangeboren aanleg om rijk te worden.”

Van den Dorp vindt het belangrijk om te kijken naar de reden waarom het deze miljonairs zo makkelijk afgaat zodra ze hun jacht op stappen: “Ik denk dat het heeft te maken met spelplezier. Deze mensen zien er zó gelukkig uit. Dat is denk ik een hele belangrijke voorwaarde.”

Je komt steeds meer Lotto miljonairs tegen. Koop nu een lot en maak kans op de vaakst vallende Jackpot van Nederland. Speel bewust 18+.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *