Pro Shots / Marcel van Dorst

Pro Shots / Marcel van Dorst

Virgil van Dijk kritisch op optreden Conny Helder tijdens Nederland – Qatar: ‘Ze doet helemaal niets!’

Het optreden van Conny Helder tijdens Nederland – Qatar kan niet de goedkeuring wegdragen van Virgil van Dijk. De aanvoerder van Oranje was direct na de wedstrijd vernietigend in zijn kritiek op de minister voor Langdurige Zorg en Sport. “Ze deed de hele wedstrijd helemaal niets”, sprak Van Dijk verontwaardigd.

Van Dijk: “Ik heb speciaal op haar zitten letten tijdens de wedstrijd. Haar slappe optreden viel me gelijk op. Ze staat erbij en kijkt ernaar. Ongelofelijk, op dit niveau. Ze liet al die FIFA-bobo’s gewoon maar hun gang gaan.”

Van Dijk vindt dat juist zij op tactisch gebied het verschil moet maken voor Nederland. “Zij is het uithangbord van de Nederlandse delegatie, dus zij zou de boel op sleeptouw moeten nemen. Maar haar gezapigheid was echt tergend. Een zware onvoldoende wat mij betreft.”

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *