NOS

NOS

Organisatoren klimaattop blij met afleiding WK Voetbal

De organisatoren van COP27, de klimaattop van de VN die dit jaar in Egypte werd gehouden, zijn blij met de afleiding van het WK-voetbal. “Het was op zich een gezellige top, maar we zijn er ook een beetje teleurgesteld over”, zegt conferentievoorzitter Sameh Shoukry.

“We hadden er heel eerlijk gezegd meer van verwacht. Maar ach, ergens zijn we ook blij met de mensen die we tijdens de top hebben ontmoet. Ik heb er vrienden voor het leven bij. Ons akkoord is dat we lekker samen voetbal gaan kijken. Volgend jaar weer een klimaattop he.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed dat de overheid die zwarte pieten op pakken. Ze komen elk jaar met duizenden uit Spanje en ze breken in onze huizen in en dan vetrekken ze weer. Hopelijk sturen ze die hoop terug naar Spanje en mag die smokkelaar maar een fijne gevangenis straf krijgen.

Reageer
gravatar

Ik wilde eigenlijk meteen doorvliegen vanuit Egypte, maar ik moet eerst even terug. Ik was de oplader van mijn Nokia vergeten dus die moet ik even ophalen.

Reageer