Shutterstock / Maxim Blinkov

Shutterstock / Maxim Blinkov

Backpacker op Bali belandt per ongeluk op G20

‘Het is echt niet helemaal een vibe hier’

Xara (22) was met een scootertje op weg naar het strand toen ze per ongeluk in een grote congreshal met wereldleiders terecht kwam. Sindsdien is ze niet meer op zoek naar zichzelf, maar naar de uitgang.

“Het is echt niet helemaal een vibe hier”, zegt de 22-jarige backpacker ontdaan. “Iedereen gedraagt zich vet stiff. Ik hoor alleen maar mensen praten over geopolitieke spanningen, gepolitiseerde handelsbelangen, vermindering van broeikasuitstoot, distributie van chips, consulaire en mensenrechtenkwesties, preventie van kernoorlog. Maar daarvoor ben ik hier niet. Ik bedoel, live a little. Waarom praten ze over Taiwan, is dat ook een party-eiland? Kaulosaai.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *