YouTube / Jumbo

YouTube / Jumbo

Jumbo: ‘Wacht maar tot jullie onze tweede commercial zien waarin een groep homo’s in polonaise de gevangenis in loopt’

Supermarktketen Jumbo begrijpt de ophef niet die is ontstaan na het verschijnen van hun eerste WK-commercial op televisie. “Wacht maar tot jullie onze tweede commercial zien waarin een groep homo’s in polonaise de gevangenis in loopt.”

In de derde commercial neemt Frits van Eerd, gespeeld door Ronald de Boer een envelop aan van Sepp Blatter, gespeeld door Frank Lammers. Wat er precies in die envelop zit blijft onduidelijk, maar de mannen hebben duidelijk zin in een feestje!

Interim-directeur Ton van Veen vindt de ophef allemaal erg overdreven: “Als je ook al geen WK-commercial mag maken met bouwvakkers die de polonaise dansen rond hun werkplaats mag je helemaal nergens meer een commercial over maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oh, maar wat leuk!

Ja, ik heb dat allemaal al.
Maar realiseert u zich de enorme MERKWAARDE van mij en mijn vrouw?

Misschien heeft u dan misschien nog een leuk paleisje ergens?
Wel met boot graag.

Zeg maar hoor.
Vanuit Griekenland zijn we er zo!
Ons regeringsvliegtuig staat hier al te ronken.

Groetjes,
Wampie

(Verzonden van mijn iPhone 13 Pro Maximum custom te Griekenland)