Shutterstock / New Africa

Shutterstock / New Africa

Mireilles lichaam reageert altijd ‘superslecht’ op asbest

Mireilles lichaam reageert altijd ‘superslecht’ op asbest. Dat laat zij weten aan de ober die de bestelling opneemt in het restaurant waar ze zit. “Echt hoor, ik snap best dat je vaker mensen zult krijgen waarbij je denkt: ‘o djiezus, wat stelt die zich aan’, maar bij mij is het for realzies”, zegt Mireille tegen de ober. Die knikt met een sympathieke blik.

“Ik ga daar echt mega- megaslecht op”, verzekert Mireille de ober nog eens. “Asbestvrije maaltijd voor mevrouw, komt eraan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fotoredacteur, wil je dat menu voor haar decolleté weghalen? Ik heb van mijn man opdracht gekregen om haar cupmaat in te schatten, zodat hij kan beslissen of hij haar telefoonnummer wel of niet gaat vragen aan Jan van Tienen.

Reageer
gravatar

Jan, jouw bericht is hartstikke fout. Mireilles leeftijd ontbreekt. Afgaande op de foto schat ik dat ze rond de zeventien is.
Bovendien schrijft een fatsoenlijke mannelijk verslaggever gewoonweg niet intiem over het lichaam van een jongedame. Je zult lang niet de eerste, die door mij wordt aangeklaagd

Reageer