Op1

Op1

Moeten we ons in Nederland zorgen maken over de asbestpokken?

Er is nog maar heel weinig over bekend maar toch wordt de roep in de media om aandacht te vragen voor dit nieuwe fenomeen steeds luider: de asbestpokken. Hoewel er nog geen gevallen van asbestpokken in ons land zijn vastgesteld, is het volgens virologen belangrijk een eventuele ontwikkeling van de ziekte in de gaten te houden.

“Een van de eerste lichte symptomen is longkanker”, zegt asbestpokken-expert Ab Osterhaus bij Op1. “Daarnaast zijn er nu alleen nog ongeverifieerde verhalen bekend over verdere symptomen als bulten met een diameter van 50 centimeter waar continue pus uit stroomt en het krijgen van een grijze huid. Test jezelf dus goed en vaak want voor je het weet kijk je hier over heen.”

Virologen adviseren drukke plekken als de A18 en opritten van politici te vermijden. Ben je toch in contact geweest met iemand met asbestpokken? Ga dan minimaal 31 dagen achter een muur of plafond in quarantaine.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De World Economic Forum Globalistische Elite die de Macht heeft/altijd gehad heeft//nooit zal afstaan/volgens sommigen nog niet heeft dus nastreeft, wil de wereld omvolken tot een (onleefbare) Planeet van de ApenWaarheid!!!

gravatar

Toevallig heb ik nog een aandeel in een bedrijfje dat een vaccin tegen asbestpokken heeft. Even lobbyen bij mijn vrienden bij de overheid om 50 miljoen dosis te kopen.

Reageer