Voorkom medicijnverspilling: stuur ons je overtollige Ritalin, Xanax en morfine

Voorkom medicijnverspilling: stuur ons je overtollige Ritalin, Xanax en morfine

Voorkom medicijnverspilling: stuur ons je overtollige Ritalin, Xanax en morfine

Jaarlijks wordt voor miljoenen euro’s aan medicijnen weggegooid die eigenlijk nog prima te gebruiken zijn. Om die verspilling tegen te gaan, organiseren we met De Speld een actie: stuur ons je overtollige Ritalin, Xanax en morfine!

In navolging van een proef van het Radboud UMC met medicijnen dragen ook wij van De Speld ons steentje bij. In tegenstelling tot het Radboud doen wij echter niet aan herverdeling van de medicijnen. Wij zorgen er alleen netjes voor dat uw overbodige Ritalin, Xanax en morfine niet verloren gaan. Houdbaarheidsdatum is voor ons geen enorm bezwaar, stuur maar gewoon op, dan zien wij het verder wel. Liever geen al te zware opiaten verder, fentanyl en zo is voor ons net iets te heftig. Veel dank en fijn als u ons steunt in het tegengaan van verspilling!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *