Studio Speld

Studio Speld

Lays introduceert Wokels: spiraalvormige chips die zowel naar links als naar rechts draaien

'Grote historische fout van enkel linksdraaiende Wokkels hiermee passend rechtgezet'

Met de introductie van 'Wokels' zet chipsfabrikant Lays eindelijk een historische fout recht: de spiraalvormige chips zijn er nu ook in een rechtsdraaiende variant. Daarmee komt er een eind aan het dominante paradigma waarin alleen linksdraaiende Wokkels het bestaan werd gegund. Wokels liggen vanaf november in de schappen, waarbij elke zak in een precieze 50/50-verhouding de links- én rechtsdraaiende variant bevat.

Hoewel Lays op social media veel bijval krijgt, klinkt er ook snoeiharde kritiek. Zo weigert Twitteraar Henk_69 ooit nog iets te kopen van een walgelijke deugfabrikant die hun extreemlinkse deugcultuur door zijn strot dreigt te drukken. Andere Twitteraars vragen zich af of je een linksdraaiende Wokkel niet simpelweg verticaal om zijn as kunt draaien om een rechtsdraaiende Wokkel te krijgen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn ministers en staatssecretarissen alsmede mijn adviseurs zijn het eens over het verbieden van linksdraaiend gefrituurd aardappelschijfjes en linksdraaiende bouten.

Waarschijnlijk is al in 2027 het wetsvoorstel klaar. Dan kan naar verwachting de langdurige Kamerdiscussie daarover beginnen.

Reageer
gravatar

Ik moet het helaas toegeven Markie, je hebt dit keer groot gelijk Markie. De Stront Federatie, belangrijk onderdeel van de FvD, is ook tegen linksdraaiend bouten.