Shutterstock

Shutterstock

Man die doodsbang is voor ‘Amerikaanse woke-toestanden’ gelooft in satanical pedophile elites

Steeds meer Nederlandse complotdenkers zijn bang voor ‘Amerikaanse woke-toestanden’, dit blijkt uit onderzoek van de AIVD. Volgens een groot deel van deze complotdenkers is het ‘woke-gedachtengoed’ onderdeel van de globalistic agenda of satanical pedophile elites.

In de Telegramgroep ‘White Lives Matter NL’ wordt al maanden gesproken over het gevaar van Amerikaanse beïnvloeding. “Door al die social media worden we overspoeld met fakenews” laat de anonieme JohnQanon weten. Ook PizzaGateDutchie laat van zich horen: “Woke-docenten op universiteiten importeren die linkse cancelcultuur. En wat te denken van de samenwerking van de rechtstaat en de media wat resulteert in trial by media? Ze zouden allemaal ontslagen moeten worden!”

Ook complotdenker Richard wordt gek van wat hij noemt ‘Amerikaatje spelen’ in de Nederlandse media. “Ik roep het al langer, the media is the virus. Er is maar één man in dit hele land die ons nog kan redden: Donald Trump.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *