Teamgenoot in kantine pakt na 7 bier ff een AA’tje want hij moet zo nog rijden

Teamgenoot in kantine pakt na 7 bier ff een AA’tje want hij moet zo nog rijden

Teamgenoot in kantine pakt na 7 bier ff een AA’tje want hij moet zo nog rijden

Thomas staat al ruim twee uur in de kantine van HVCH in Heesch, maar pakt na zeven bier wel even een AA’tje want hij moet zo nog rijden. De gelegenheidslinksback kent zijn grenzen en vindt het niet verantwoord om na acht bier nog achter het stuur te kruipen.

“Nee ik moet zo gaan rijden man, of had je al besteld? Nee toch? Nee, oké.” Het is gezellig in de kantine, maar toch laat Thomas zich niet verleiden tot nog een biertje. Het flesje AA is inmiddels achterover geslagen. Hij frummelt wat met zijn autosleutels, laat een smerige boer en geeft zijn teamgenoot een ferme klap op zijn schouder. “Ik ben er weg van, mannen. Houdoe hè!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik dacht het niet.
HVCH staat voor “Hoeren Voor Christelijke Heeren” Dat weet iedere Brabander.
Die z.g. sportclubs zijn allemaal dekmantels voor het betere werk.
Ook prostitutie heeft niets met voetbal van doen.
Met uitzondering van het ADO publiek dat ooit de echtgenote van Rafael van der Vaart voor hoer uitmaakte.

gravatar

#ADO Even een correctie, want het betreft hier de toenmalige echtgenote van Rafael. De huidige partner van Rafael heeft inmiddels een advocaat geraadpleegd om dit staaltje van laster adequaat te kunnen pareren..