Shutterstock / Tama2u / catwalker

Shutterstock / Tama2u / catwalker

Netflix: Mallorca-verdachten te laf en verwend voor nieuwe true crime-serie

Het stikt tegenwoordig van de misdaad-series op Netflix, maar CEO Reed Hastings ziet absoluut geen true crime serie in de Mallorca-zaak. De verdachten zijn volgens Hastings helaas te laf om echt interessante personages te zijn: “Criminelen moeten charismatisch en sluw zijn, niet dom, angstig, verwend en ontstellend laf.”

Hastings heeft wel ‘serieus gekeken’ naar de mogelijkheid om een twaalf-delige serie voor Netflix in productie te nemen, maar heeft er bij nader inzien toch vanaf gezien. “Moord, uitgaan, geweld, een tragische dood: op zich zitten er interessante elementen aan het verhaal. Maar de verdachten in de zaak zijn gewoonweg zulke lege zakken hooi dat je daar nooit lang kijkers mee zult binden. Helaas!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het gaat toch vooral om het corrupte verhaal erachter? Hoe deze wappies door papa en mama voor een D66 rechter kwamen in Nederland ipv voor een echte Spaanse rechter.

Reageer