Shutterstock / Shag 7799

Shutterstock / Shag 7799

Poetin wordt 70: wat geef je hem voor z’n verjaardag? 5 cadeautips

Eind deze week wordt de Russische leider Vladimir Poetin 70 jaar. Zijn verjaardag valt op een gevoelig moment voor de Russische elite die steeds verder van hem vervreemd is geraakt. Een verkeerd cadeau kan ertoe leiden dat je ergens uit het raam valt. Wat moeten ze de man geven die zo is gaan geloven in zijn eigen waanbeelden? 5 cadeautips voor een man die al zoveel heeft. 

Kyiv
De man wordt 70, een mijlpaal. Kom dus niet aanzetten met cadeaus die hij in zijn ogen al heeft zoals Donetsk en Marioepol. Nee, geef hem iets wat hij nog niet heeft maar wel graag wil, zoals de hoofdstad van Oekraïne.

Happy Socks
Soms is een klein gebaar genoeg. Kleurrijke sokken zouden wel eens helemaal in de smaak kunnen vallen bij de autoritaire leider die dagelijks verliezen lijdt aan het front. Zo krijgen zijn speeches met oorlogsverklaringen aan het Westen ook een vrolijk tintje.

Het glorieuze herstel van het Tsarenrijk Gods
Al sinds hij een jonge dictator was, droomt Poetin van de doorbreking van de culturele en politieke hegemonie van het decadente Westen. Het zal wel een bereklus worden om te geven, maar als iedereen een steentje bijdraagt wel het meest passende cadeau.

Een fles wijn die je nog hebt staan
Dit is een optie voor de oligarch die nu pas hoort dat Poetin bijna jarig is en geen tijd meer heeft om een cadeau te kopen. Gekregen op de eigen verjaardag, maar vrij zeker niet van Poetin, dus prima om aan hem door te geven. Zorg wel dat het een beetje chique fles is, niet eentje uit de supermarkt zoals Wild Pig, Welmoed of Lindemans.

150 Jaar De Speld: Deel 1
Het beste cadeau om aan Poetin te geven als je tot zijn nabije kring hoort. Wanneer Poetin dit boek leest, denkt hij niet meer aan zijn militaire blunders. Een cadeau waarmee je de ontvanger niet alleen gelukkiger maakt, maar ook onschadelijker voor de internationale veiligheid.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

HOY-worsten met gegarandeerd hondenvlees. Lijkt me een geschikt geschenk voor Vlad.
Doe er maar een paar extra dan kan ie ook wat aan Thierry geven als ie weer langs komt.

Reageer
gravatar

Een GIFBEKER.

Staat nog wel in z’n eigen drankkastje.

De enige manier waardoor dit drama echt kan eindigen is door aktie in Rusland zelf, TEGEN Putin.

Staatsgreep, moord, maakt niet uit hoe.
WEG met die griezel.

Reageer