Shutterstock / Rich Carey / Celso Pupo

Shutterstock / Rich Carey / Celso Pupo

Tegenstanders regenwoud hopen vurig dat Bolsonaro wint bij Braziliaanse presidentsverkiezingen

Mensen die fel tegen het regenwoud zijn houden de adem in voor de Braziliaanse verkiezingen: zal hun held Bolsonaro komende zondag winnen? Regenwoudhater Laszlo: “Voor mensen als ik, die echt alles aan dat type woud verafschuwen, is er eigenlijk maar een echte kandidaat die onze hopes and dreams van een regenwoudvrije planeet kan waarmaken: Jair Bolsonaro. Ik hoop dat hij wint.”

Van Bolsonaro’s rivaal Luiz Inácio Lula da Silva moet Laszlo niets hebben. “Als Lula wint, sluit ik niet uit dat we het heft in eigen handen nemen. Dan reizen we af naar Brazilië om dat hele regenwoud in de fik te zetten. Het is het verachtelijkste woud dat er bestaat, een affront voor de mensheid.”

Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mocht jullie nachtmerrie uitkomen, niet getreurd: er is een goede kans dat zijn Amerikaanse collega-wildeman aan de presidentsverkiezingen van 2024 mee gaat doen!

Reageer
gravatar

Inderdaad, tenminste de titel had als volgt moeten luiden:
“Opositores da floresta tropical esperam fervorosamente que Bolsonaro vença nas eleições presidenciais brasileiras.*

De rest kunnen de lezers zelf vertalen met een recent Nederlands-Portugees woordenboek voor € 24.99 bij Bol.com.