Shutterstock / Motortion Films

Shutterstock / Motortion Films

Joe (15) is begonnen met roken om van zijn vape-verslaving af te komen

De 15-jarige Joe uit Hendrik-Ido-Ambacht stopte deze week eindelijk met zijn vape-verslaving. Zonder de hulp van sigaretten was hem dit nooit gelukt. “Het pakken van mijn oplader, het lampje dat gaat branden, die elektrische dampen, het is heel verslavend. Ben blij dat met een pakje sigaretten per dag ik geen behoefte meer voel om te vapen”, zegt Joe.

Joe friemelt aan de randjes van zijn pakje peuken en hoest een paar keer stevig. “Ik hoop dat iedereen bij mijn in de klas ook snel stopt met vapen. Ik kan ze ook amper meer verstaan omdat ze allemaal een hese stem hebben gekregen. Dat gaat wel ver. Uiteindelijk is het niet eens heel moeilijk om te stoppen. Het is mij ook gelukt. Met veel discipline, doorzettingsvermogen en een paar sloffen peuken kan iedereen dit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *