Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Weldoener Thomas gooit vitamine D-pillen in drankjes tijdens uitgaan

Het komt in het uitgaansleven in Nederland nog altijd voor dat mensen gedrogeerd worden met verdovende middelen. De 27-jarige Thomas Lutemans uit Eindhoven vindt dit een slechte zaak en wil graag laten zien dat het ook anders kan: vitamine D-pillen in drankjes doen bij mensen tijdens het uitgaan.

“Vreselijk dat mensen tijdens het feesten zomaar gedrogeerd worden met middelen die slecht voor je zijn. Ik dacht: dat moet toch anders kunnen? Daarom kwam ik op het idee om mensen te voorzien van vitamines’’, reageert Thomas. “Stiekem supplementen toedienen tijdens het uitgaan is ideaal, dan blijf je anoniem. Want het draait niet om mij, maar om de mensen. Zie me maar als een soort Robin Hood.’’

Naast het ‘uitdelen’ van de pillen denkt Thomas er over om ook te beginnen met ‘needle spiking’. “Denk aan Omega 3-vetzuren voor gezonde vetsamenstelling van het bloed of een kleine dosis magnesium voor de werking van de skeletspieren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *