Shutterstock - fizkes

Man die zich kwetsbaar opstelde nu enorm gekwetst

Een man die zich op advies van een therapeut kwetsbaar opstelde is nu enorm gekwetst. Ricardo vertelt: “Omdat ik in een dip zat op werk ging ik in therapie. De therapeut raadde me aan mij juist ‘te openen’ voor anderen, mij kwetsbaar op te stellen. Toen werd ik diep gekwetst door mijn collega’s.”

Hoewel Ricardo nog niet precies weet wat hij ervan vindt of wat het op de lange termijn met hem doet, voelt het voor nu ‘vervelend’. “Ze zeiden dat ik een fucking jankerd ben die zich slecht kleedt en die stinkt. Dat laat ik nu even bezinken. Maar als de therapeut zegt dat ik me zo moet opstellen, denk ik ook: misschien is dit op de lange termijn juist goed voor me. Dat ik ervan opknap. Gisteravond moest ik alleen wel huilen voor ik in slaap viel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geen nood. Er is redding voor je nabij. En je hoeft alleen maar lid te worden. Ontmoet ons morgen om 07:38 op het Verrijnstuartwegstation. Wij kijken uit naar je komst. De ontkwetsing is nabij!

Reageer