Shutterstock / cristiano barni

Shutterstock / cristiano barni

Bizar: vrouwelijke corpsleden voor ontgroening naar F1 GP gestuurd

Studentenvereniging Minerva uit Leiden is in opspraak geraakt nadat bekend is geworden dat het vrouwelijke aspirant-leden voor hun ontgroening naar de GP van Zandvoort heeft gestuurd. De vereniging zou direct actie hebben ondernomen tegen de leden die verantwoordelijk zouden zijn geweest voor de onsmakelijke acties in de introductieperiode.

“We zijn als bestuur zeer geschokt, we hadden dit nooit aan zien komen”, luidt een officiële verklaring van de vereniging. “We betreuren wat er gebeurd is en zijn ons bewust van de doodsangsten die de nieuwe leden moeten hebben uitgestaan. Onze excuses gaan naar hen en iedereen die aanstoot heeft genomen aan de verschrikkelijke daden van onze leden. Wij willen benadrukken niets te maken te willen hebben met dit soort acties of de GP van Zandvoort.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *